Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Acer Iconia A3 tijdens IFA 2013

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2013, 17:07 CategorieVideo

Wat betreft het nieuws vanuit het kamp van Acer was het tijdens IFA 2013 nogal stil, maar het bedrijf uit Taiwan had wel één tablet bij die we nog niet eerder in levende lijve gezien hebben. De Iconia A3 is een nieuwe 10.1-inch Android tablet met een aantal leuke features.

Op het eerste gezicht is de Acer Iconia A3 een vrij standaard 10.1-inch tablet met onder meer een ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz quadcore-processor van MediaTek, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Dat is dus niet veel meer of minder dan elke andere 10.1-inch tablet in deze prijsklasse. Echter wordt het verschil gemaakt met een aantal leuke features in de software.

De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met een aantal toevoegingen van Acer. Zo beschikt de tablet over een functie waarmee je het display kunt aanzetten door met een aantal vingers het scherm aan te raken. Daarnaast is de tablet uitgerust met Intellispin waardoor de tablet altijd de juiste weergave biedt – portrait of landscap – zelfs wanneer het apparaat plat op tafel ligt.

In onderstaande video kijken we kort naar de belangrijkste features en functies van de Acer Iconia A3.

De Acer Iconia A3 moet in oktober naar Nederland komen voor een prijs vanaf 249 euro. Later verschijnt er ook een 3G-versie.

  • Delen:
Acer Iconia A3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.