Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video ASUS Fonepad 7

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2013, 18:06 CategorieVideo

We hebben al meerdere malen gesproken over de nieuwe ASUS Fonepad 7 en daarom is het tijd voor wat beeldmateriaal. Tijdens IFA 2013 hebben we kort met de tablet kunnen spelen.

De ASUS Fonepad 7 is de opvolger van de Fonepad die momenteel in de Nederlandse winkels ligt. De tablet beschikt voer eenzelfde 7-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels maar is voorzien van een dualcore-processor in plaats van een singlecore-variant.

Daarnaast beschikt het nieuwe model over een iets strakker ogend design met een structuur op de achterzijde voor een betere grip, een 5 megapixel camera op de achterzijde voor videogesprekken en twee speakers die zich aan de voorzijde bevinden voor een betere audioweergave.

Voor de rest vinden we natuurlijk nog steeds de 3G-module met belfunctie terug en beschikt de tablet over features als Bluetooth, wifi, 1GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean.

In onderstaande video tonen we kort de belangrijkste features en functies van de ASUS Fonepad 7.

De nieuwe Fonepad 7 moet vanaf midden november in Nederland te koop zijn en krijgt een adviesprijs van 249 euro.

  • Delen:
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.