Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video ASUS Transformer Pad TF701

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2013, 22:23 CategorieVideo

De ASUS Transformer Pad Infinity is alweer een tijdje te koop in Nederland en dus is het tijd voor een opvolger. Deze week heeft de Taiwanese fabrikant de Transformer Pad TF701 gelanceerd en deze hebben we kort van dichtbij mogen bekijken.

De naam Infinity gaat dit jaar verloren, maar dat betekent niet dat de verwachtingen lager moeten liggen. Het nieuwe model is namelijk voorzien van een groot aantal belangrijke verbeteringen, waaronder een hoge resolutie display en een quadcore-processor.

Het idee achter de Transformer Pad is echter hetzelfde gebleven. Zo is het nog steeds mogelijk een keyboard dock te koppelen aan de tablet om zo het geheel als laptop te gebruiken. Dit keyboard dock beschikt ook weer over een eigen accu die de batterijduur van de combinatie met een aantal uur verlengd.

Een aantal belangrijke features van de Transformer Pad TF701 zijn het 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, Android 4.2 Jelly Bean en nagenoeg alle aansluitingsmogelijkheden die je kunt wensen.

In onderstaande video krijg je een eerste indruk van de TF701. Let wel dat we spontaan vergeten zijn het hoge resolutie display te noemen, één van de interessante features van het apparaat.

De verwachting is dat de Tranformer Pad TF701 in november naar Nederland komt voor een prijs van 499 euro inclusief dock.

  • Delen:
ASUS Transformer Pad TF701
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.