Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Kobo Aura e-reader

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2013, 23:29 CategorieVideo

Kobo bracht niet alleen haar onlangs gelanceerde Arc tablets mee naar IFA 2013, ook werd de nieuwste e-reader getoond. De Kobo Aura is een 6-inch e-reader en valt net onder de Aura HD die we eerder uitgebreid getest hebben.

Volgens Kobo is digitale boeken lezen op e-readers nog lang geen verleden tijd en daarom presenteert het bedrijf wederom een nieuw model. De Kobo Aura is op diverse punten verbeterd. Zo is de technologie voor het bladeren door pagina’s verbeterd waardoor het scherm niet meer in zijn totaliteit ververst wordt. Hierdoor krijg je een vloeiendere leeservaring. Daarnaast is read it later-dienst Pocket toegevoegd waarmee je artikelen van het internet op je e-reader kunt lezen zonder grote foto’s en advertenties.

Verder beschikt de e-reader onder meer over een smallere bezel rondom het display, een design dat we kennen van de Aura HD, een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, 4GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden en backlight verlichting (ComfortLight-technologie) zodat je ook in donkere omgevingen comfortabel boeken kunt lezen.

In onderstaande video tonen we kort de belangrijkste nieuwe features en functies van de nieuwe Kobo Aura.

De Kobo Aura e-reader moet vanaf deze maand in de Nederlandse winkels liggen en krijgt een prijs van 149,99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Yvonne
    04 augustus, 2015 om 15:16

    Ik heb een vraag over de kobo aura.
    Als ik hem uitschakel,blijft de cover van het boek dat ik aan het lezen er in staan.
    Hoe krijg ik dit weg?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.