Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Lenovo IdeaTab S5000

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2013, 22:43 CategorieVideo

7-inch tablets zijn helemaal hot en daarom introduceert Lenovo er dit jaar niet één, niet twee maar drie. Eerder werden de IdeaTab A1000 en IdeaTab A3000 al aangekondigd en deze week was het de beurt aan de S5000.

De Lenovo IdeaTab S5000 is qua specificaties geen bijzondere tablet en het apparaat onderscheidt zich vooral van de concurrentie door het lichte gewicht, het slanke design en vooral ook het aantrekkelijke design. De tablet weegt namelijk maar 246 gram, is ongeveer 7.6 millimeter dun en beschikt over een ietwat meer premium afwerking dan de eerder gelanceerde modellen.

Verder beschikt de tablet over onder meer een 7-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een MediaTek quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met een aantal kleine aanpassingen van Lenovo.

In onderstaande video geven we een korte impressie van de Lenovo IdeaTab S5000.

De Lenovo IdeaTab S5000 moet vanaf volgende maand in Nederland te koop zijn voor een prijs van 199 euro. Later verschijnt er ook een 3G-versie die voor 50 euro meer in de winkels zal liggen.

  • Delen:
Lenovo IdeaTab S5000
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.