Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Samsung Galaxy Note III

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2013, 22:01 CategorieVideo

Er gingen al maanden geruchten over maar deze week heeft Samsung dan eindelijk de derde generatie Galaxy Note onthuld. Het apparaat is uitgerust met een iets groter display en een krachtigere processor. Tijdens IFA 2013 hebben we de phablet kort in handen gehad.

De Samsung Galaxy Note III beschikt over een 5.7-inch pls lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en is uitgerust met maar liefst 3GB aan werkgeheugen. De phablet wordt aangestuurd door een quadcore-processor met een kloksnelheid van 2.3GHz en er is 32GB aan opslagruimte.

Samsung heeft de derde generatie Note voorzien van Android 4.3 Jelly Bean met daar overheen de TouchWiz interface. In deze interface zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, waaronder het Air Command menu dat opgeroepen kan worden met de S-Pen. Hiermee krijg je direct toegang tot belangrijke functies van deze stylus.

In onderstaande video kijken we naar de Galaxy Note III op de stand van Samsung. Het is wat druk dus hopelijk is het allemaal verstaanbaar. Let wel; het model dat je in de video ziet is de roze uitvoering met ook een roze cover. De phablet wordt echter ook in het wit en zwart gelanceerd.

De Galaxy Note 3 moet vanaf 25 september in Nederland te koop zijn voor een prijs vanaf 729 euro. Voor dit bedrag krijg je de 32GB-versie.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.