Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Sony VAIO Fit Multi-flip convertible laptop

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2013, 19:59 CategorieVideo

Sony heeft de smaak van convertible apparaten goed te pakken. Na de introductie van de VAIO Duo 11 en de VAIO Duo 13 komt het bedrijf met de VAIO Fit Multi-flip. Dit apparaat is echter geen slidertablet zoals de eerdere modellen maar een echte convertible waarbij het display omgeklapt kan worden.

De Sony VAIO Fit Multi-flip is een convertible Windows 8 laptop, wat inhoudt dat het display gedraaid kan worden om het geheel in verschillende modi te gebruiken. Zo is het apparaat te gebruiken in de standaard laptopmodus maar zodra je het display om klapt krijg je een soort van presentatie-modus. Je kunt het display ook volledig omklappen en over het toetsenbord leggen om het geheel als tablet te gebruiken.

Sony introduceert verschillende varianten van de VAIO Fit Multi-flip. Zo moet er een 13.3-inch, een 14-inch en een 15.5-inch variant op de markt verschijnen. Alle modellen beschikken over een hoge resolutie Triluminos display, een Intel Core-processor van de vierde generatie, maximaal 16GB aan werkgeheugen en een SSD van maximaal 1TB. Qua aansluitingen heb je onder meer de beschikking over USB 3.0, HDMI, een SD-kaartlezer, en NFC.

In onderstaande video tonen we kort de belangrijkste features en functies van de Sony VAIO Fit Multi-flip.

Zoals gezegd komt de Sony VAIO Fit Multi-flip in verschillende configuraties met meerdere displayformaten en zelfs meerdere resoluties. Het goedkoopste model krijgt een prijskaartje van 1.199 euro en alle versies moeten in de herfst te koop zijn.

  • Delen:
Sony VAIO Fit Multi-flip 13A
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.