Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Toshiba Encore Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2013, 15:33 CategorieVideo

Toshiba heeft vandaag tijdens IFA haar nieuwste tablet gepresenteerd in de vorm van de Encore. Dit 8-inch model moet in november naar Nederland komen en wij hebben er al kort even naar kunnen kijken.

De Encore is één van de vele 8-inch tablets met Windows 8 software die we de komende tijd zullen zien verschijnen. De tablet is uitgerust met de nieuwste versie van het besturingssysteem, Windows 8.1 genoemd. Deze versie is geoptimaliseerd voor kleinere tablets waaronder dus het model van Toshiba.

Qua specificaties is de Encore voorzien van een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Intel Atom-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen. Ook beschikt het model over stereospeakers, een camera aan zowel de voorzijde als de achterzijde, twee microfoons en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden.

De Toshiba Encore die wij in onderstaande video in handen hebben gekregen was nog een prototype en dus was er nog lastig iets te zeggen van de prestaties of kwaliteit. Het model voelde in ieder geval licht en compact aan, wat zeker voor onderweg een voordeel is. Ook ben je voorzien van diverse connectiviteitsopties en met een prijs van 299 euro lijkt het een interessante optie.

  • Delen:
Toshiba Encore (WT8-A-102)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.