Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 7 volgende week te downloaden voor iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2013, 22:17 CategorieApple

Apple heeft vandaag tijdens een persevenement waarbij twee nieuwe iPhones aangekondigd werden bekendgemaakt dat iOS 7 volgende week te downloaden is. De nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem komt beschikbaar voor de iPad, iPhone en iPod.

iOS 7 werd twee maanden terug al door Apple aan het publiek gepresenteerd maar het bedrijf heeft in de afgelopen weken nog heel wat kleine verbeteringen doorgevoerd. De laatste bètaversie van iOS 7 wordt vandaag verspreid onder ontwikkelaars waarna volgende week alle gebruikers van Apple’s iOS 6 besturingssysteem automatisch een update aangeboden krijgen.

iOS 7: wat is er nieuw?

iOS 7 is een flinke update voor Apple’s mobiele besturingssysteem, iets dat meteen zal opvallen. Apple heeft namelijk het design grondig aangepast, met nieuwe kleurstellingen, minder 3D-effecten en meer strakke lijnen. Daarbij zijn ook nieuwe features toegevoegd, waaronder het Control Center, Airdrop, het vernieuwde notificatiecentrum en een nieuwe manier van multitasken.

Een volledig overzicht van alles dat nieuw is in iOS 7 vind je in onze iOS 7 overzicht. Bekijk ook onze hands-on review van iOS 7 op de iPad.

iOS 7 downloaden

De iOS 7 update is alleen beschikbaar voor gebruikers van een iPhone 4 en nieuwer, de iPad mini, de iPad 2 en nieuwer en de vijfde generatie iPod. Wel zitten er een aantal verschillen tussen de functies die per model beschikbaar zijn. Lees verder voor welke functies wel en niet naar jouw iPad komen.

De update wordt volgende week woensdag beschikbaar gesteld waarna je direct een melding op je toestel krijgt zodat de update gedownload kan worden.

 • Delen:

Reacties

 1. J.Ratelband
  18 september, 2013 om 17:34

  Ik.wil netflix op mijn fonepad zetten!

  • Sam Rijver
   18 september, 2013 om 17:35

   Goed begin is zoeken naar de Netflix app in de Google Play Store.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.