Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad mini 2 krijgt vingerafdrukscanner en komt in gouden kleur’

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2013, 12:17 CategorieApple

Eerder deze maand introduceerde Apple de iPhone 5S met vingerafdrukscanner, A7-processor en een gouden kleuroptie. Deze features lijken volgens nieuwe geruchten ook verwerkt te worden in de tweede generatie iPad mini.

Volgens Sonny Dickson, een bron die eerder deze week al afbeeldingen van een nieuwe iPad 5 in de kleur Space Gray verspreidde, is de iPad mini 2 een flinke upgrade ten opzichte van het huidige model. Zo wordt de home-knop voorzien van een vingerafdrukscanner waarmee de gebruiker het apparaat kan ontgrendelen, krijgt de tablet Apple’s nieuwe A7-processor en komt er net als van de iPhone 5S ook een variant met een gouden uiterlijk.

iPad-mini-2-goud-2

Dickson zet zijn beweringen kracht bij door een aantal foto’s van de iPad mini 2 via Twitter te verspreiden. Hierop zien we een goudkleurige iPad mini met vernieuwde home-knop. Over de resolutie van het scherm, daar waar de meeste geruchten de afgelopen maanden over dingen, wordt niet gesproken. Volgens recente geruchten is de kans groot dat de tweede generatie iPad mini een retina-resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels krijgt. Mogelijk introduceert Apple zelfs twee modellen; een model met ‘lage’ resolutie voor dit jaar en begin dit jaar een model met hoge resolutie.

Apple heeft nog geen uitnodigingen voor een persevenement verstuurd dus voorlopig is het afwachten wanneer de nieuwe iPads officieel gelanceerd worden. De verwachting is echter dat Apple net als vorig jaar in oktober een evenement houdt en dat de iPads niet veel later in de winkels liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.