Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo werkt aan slanke en energiezuinige Yoga Tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2013, 10:43 CategorieHardware

Lenovo heeft deze maand tijdens IFA 2013 een aantal interessante nieuwe producten getoond, waaronder de IdeaPad Yoga 2 Pro en de ThinkPad Yoga. Het bedrijf is echter nog niet klaar en komt binnenkort met een zeer slanke Yoga Tablet.

Via een social netwerk in China heeft Lenovo zelf wat informatie verspreid over de Yoga Tablet maar echt duidelijker wordt het er niet op. Zo geeft het bedrijf aan dat de tablet over een mechanisme beschikt waarmee de zwaartekracht beïnvloed kan worden waardoor de tablet lichter in de hand aanvoelt. Ook is het apparaat voorzien van benen/voeten/standaarden die het geheel automatisch in een bepaalde positie kunnen zetten. In ieder geval zouden deze twee elementen volgens Lenovo voor een revolutie in de tabletmarkt zorgen.

Over de exacte specificaties en zelfs het besturingssysteem wil Lenovo nog niks kwijt. Kijkend naar de naam vermoeden wij een Intel Atom-tablet met Windows 8 software. Wel geeft het bedrijf aan dat de Yoga Tablet de slankste tablet ter wereld zal zijn en daarbij beschikt over een batterijduur waar we momenteel alleen maar van kunnen dromen. Een aantal interessante uitspraken en mooie beloften, maar voordat we daadwerkelijk iets zien leggen we de lat nog maar niet te hoog.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.