Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan phablet met 6.4-inch display’

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2013, 19:43 CategorieAndroid

Phablets zijn op dit moment zeer populair, zo bleek ook tijdens IFA 2013 met de lancering van onder meer de Samsung Galaxy Note 3 en Acer Liquid S2. Als we nieuwe geruchten mogen geloven werkt ook LG aan een phablet, met een formaat van 6.4-inch.

Vorig jaar spraken we nog van phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet, bij een formaat van 5-inch maar het lijkt erop dat fabrikanten de grens tussen een smartphone en een tablet steeds verder opzoeken. Zo bracht Sony onlangs de reusachtige Xperia Z Ultra met een formaat van 6.4-inch op de markt. LG zou volgens nieuwe geruchten aan eenzelfde formaat phablet.

Het nieuwe model van LG zou een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels krijgen, voorzien zijn van een Qualcomm Snapdragon 800-processor met 3GB aan werkgeheugen en beschikken over een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Qua software zou de tablet draaien op het onlangs aangekondigde Android 4.4 KitKat. Over de prijs en beschikbaarheid van het toestel wordt niks gemeld maar mogelijk presenteert LG de phablet tijdens CES 2014 in januari.

Naast geruchten over een phablet van LG gaan er geruchten over een model van Nokia dat gaat onder de naam Lumia 1520 en hebben we de One Max van HTC al een aantal keer voorbij zien komen.

Via: Phonearena

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.