Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert accessoires voor Galaxy Tab 3 tablets

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2013, 15:33 CategorieAccessoires

Logitech heeft vandaag een aantal nieuwe accessoires voor de Galaxy Tab 3-serie van Samsung gelanceerd; de Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) en de Logitech Folio Protective Case voor zowel de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1), Galaxy Tab 3 (8.0) en Galaxy Tab 3 (7.0).

De dunne en lichte Folio’s zijn gemaakt van waterafstotende materialen en moeten bescherming bieden voor zowel de voor- als achterzijde van de tablets. De Logitech Ultrathin Keyboard Folio beschikt daarnaast over een ingebouwd toetsenbord dat verbonden wordt middels Bluetooth.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) omvat een Bluetooth-toetsenbord waarbij de toetsen op dezelfde afstand zitten als bij een normaal toetsenbord. Dit moet volgens de fabrikant zorgen voor een betere typ-ervaring. Het SecureLock-systeem moet ervoor zorgen dat de hoeken van de Galaxy Tab stevig verbonden blijven aan het frame met lichtgewicht clips. Daarbij beschikt de Folio over magneten die ervoor zorgen dat de case gesloten blijft wanneer de tablet niet wordt gebruikt. De tablet  kan in twee posities geplaatst worden; rechtop om comfortabel te kunnen typen en plat om eenvoudig te bladeren.

De Logitech Folio Protective Case voor alle formaten Samsung Galaxy Tab 3 tablets biedt puur bescherming voor je tablet. Door het gebruik van waterafstotende materialen is zowel de voor- als de achterkant van de Galaxy Tab beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. De Logitech Folio Protective Case is eveneens voorzien van het SecureLock-systeem, zodat de tablet in verschillende standen te gebruiken is.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) is naar verwachting beschikbaar in Nederland vanaf begin oktober 2013 voor een adviesprijs van 99,99 euro. De Logitech Folio Protective Case voor alle Galaxy Tab 3 tablets is naar verwachting eveneens beschikbaar vanaf begin oktober 2013, voor een adviesprijs van 49,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.