Microsoft geeft 200 dollar voor je oude iPad

13 september 2013 1 Minuut 7 Reacties
Microsoft-Surface-Pro

Microsoft is geen grote fan van Apple's iPad en heeft dit al meerdere keren laten zien in video's waarin de iPad tegenover een Windows 8 apparaat gezet wordt. De softwaregigant gaat nu een stapje verder en geeft 200 dollar of meer voor je oude iPad.

In de VS is Microsoft een inruilprogramma gestart voor mensen die hun oude iPad kwijt willen en liefst verder gaan met een Surface tablet of een andere Windows 8 machine. Tot en met 27 oktober kunnen Amerikaanse consumenten terecht in één van de fysieke Microsoft Stores om daar hun iPad 2, 3 of 4 in te leveren. Deze moet wel in redelijke staat verkeren en samen met originele oplader ingeleverd worden.

Voor het inleveren van een iPad wordt minimaal 200 dollar aan tegoed dat besteed kan worden in de Microsoft Store gegeven. Hier kunnen consumenten onder meer Microsoft’s eigen Surface tablets, software en apparaten van hardware-partners vinden. Onlangs maakte Microsoft bekend de prijs van zowel de Surface RT als de Surface Pro flink te verlagen om de verkopen te stimuleren.

Op 23 september heeft Microsoft een eigen persevenement gepland staan. De verwachting is dat dan de tweede generatie Surface tablets aangekondigd wordt.

Reacties (7)