Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft onthult Surface Music Cover voor DJ’s

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2013, 10:00 CategorieAccessoires

Microsoft heeft gisteren in de VS twee nieuwe Surface tablets gepresenteerd en de Touch en Type Covers een flinke update gegeven. Daarnaast onthulde het bedrijf de nieuwe Music Cover, een cover speciaal voor DJ’s en producers.

De Surface Pro 2 is volgens Microsoft een ideaal apparaat voor iedereen productief wil zijn, of dit nu met documenten, video of muziek is. De mogelijkheden zijn volgens het bedrijf eindeloos en middels de lancering van de Music Cover wil Microsoft laten zien dat zelfs het mixen van muziek mogelijk is.

De Music Cover is vergelijkbaar met de Touch Cover maar beschikt niet over normale keyboard toetsen. De cover is voorzien van drukgevoelige knoppen die het mixen van muziek mogelijk maken, waaronder 16 programmeerbare pads, pauze/play knoppen en sliders voor volume en overgangen. Net als de nieuwe Touch Cover is deze versie voorzien van achtergrondverlichting waardoor je ook in het donker aan de slag kunt.

Microsoft geeft aan dat de Music Cover voorlopig alleen aan een select gezelschap muzikanten geleverd zal worden en het is niet bekend of en wanneer de accessoire voor de consument uitgebracht wordt. Wel is duidelijk dat alleen bezitters van de originele Surface RT buiten de boot vallen. Hierop is de Music Cover niet te gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.