Nieuwe Google Nexus 7 (2013) nu te koop in Nederland

06 september 2013 1 Minuut 4 Reacties
Nieuwe-Google-Nexus-7-2013-review-2

Het was even geduld hebben maar ASUS heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe Google Nexus 7 vanaf dit weekend te koop is in Nederland. Diverse winkels hebben de tablet echter vandaag al op voorraad en verkopen het toestel voor een prijs van 269 euro.

De nieuwe Google Nexus 7 werd afgelopen juli officieel gelanceerd en was een paar dagen later al te koop in de VS. Inmiddels is de tablet ook in Europa verschenen. ASUS brengt echter alleen de 32GB-variant naar Nederland welke voor een prijs van 269 euro verkocht wordt.

De tablet beschikt over interessante high-end specificaties, waaronder een 7-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en een quadcore Qualcomm Snapdagon S4 Pro-processor. Verder is het apparaat voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, Bluetooth 4.0, een microUSB-poort, NFC, GPS en twee camera’s.

Wat betreft de software draait de nieuwe Nexus 7 op Android 4.3 Jelly Bean. Deze versie brengt een klein aantal verbeteringen, waaronder nieuwe mogelijkheden voor gebruikersprofielen, Bluetooth Smart met verminderd energieverbruik en nieuwe wifi-instellingen voor locatiebepaling.

De nieuwe Google Nexus 7 kan vanaf vandaag bij diverse grote retailers, waaronder Tabletcenter.nl, gekocht worden voor een prijs van 269 euro. Wil je meer weten over de prestaties en mogelijkheden van de tablet, lees dan onze uitgebreide Google Nexus 7 2013 review.

Reacties (4)