Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notion Ink lanceert 10-inch budget tablet

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2013, 16:39 CategorieAndroid

Terwijl we nog steeds wachten op de tweede generatie Adam tablet van Notion Ink introduceert het bedrijf in India een nieuwe 10-inch tablet. Het nieuwe model krijgt een prijskaartje van omgerekend 130 euro.

Notion Ink was één van de eerste fabrikanten die een Android tablet op de markt bracht in de vorm van de Adam tablet. De aandacht voor de tablet was groot maar al snel werd duidelijk dat het bedrijf niet aan de beloofde ondersteuning kon voldoen en dat veel modellen met problemen te maken hadden. Toch gaf het bedrijf vorig jaar al aan niet zomaar op te geven en met een tweede generatie Adam tablet te komen. Dit model is al in verschillende geruchten verschenen en onlangs verschenen ook de eerste afbeeldingen. Een lanceerdatum is echter nog onbekend.

Terwijl we dus wachten op het model dat wereldwijd gelanceerd moet worden introduceert Notion Ink in India een budgettablet met een formaat van 10-inch. Deze tablet, de MB-OX 10.1, beschikt onder meer over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een HDMI- en USB-poort, een microSD-kaartlezer, 8GB aan opslaggeheugen, 1GB aan werkgeheugen en een 1.5GHz dualcore-processor. Ook bevindt zich aan zowel de voorzijde als de achterzijde een camera en draait het geheel op Android 4.1 Jelly Bean. In India wordt de tablet gelanceerd voor een omgerekende prijs van 130 euro. 

  • Delen:

Reacties

  1. Jan Bos
    23 september, 2013 om 13:11

    Laat maar deze kant op komen dan. Of benadelen we dan weer de Europese producenten ?
    Alhoewel, Samsung en Apple zijn niet Europees.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.