Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia Tegra Note tablet met Tegra 4-chip duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2013, 12:02 CategorieAndroid

Vorige maand verschenen er diverse geruchten over een eigen Android tablet van Nvidia en deze week is een tablet van Nvidia opgedoken bij de FCC. De 7-inch tablet zou gaan onder de naam Nvidia Tegra Note.

Bij de Amerikaanse organisatie voor draadloze communicatie, de FCC, is deze week de Nvidia Tegra Note opgedoken, compleet met foto’s en een gebruiksaanwijzing. Uit de documenten kunnen we opmaken dat de tablet beschikt over een 7-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Android Jelly Bean software, een Nvidia Tegra 4-processor, een microSD-kaartlezer, twee camera’s, USB- en HDMI-poorten, en een digitale stylus waarmee je kunt tekenen en schrijven. Er wordt ook gesproken over een basisversie die het zonder de camera aan de achterzijde, de stylus en de microSD-kaartlezer moet doen.

Of de tablet onder Nvidia’s eigen naam uitgebracht wordt is nog maar de vraag. Er wordt namelijk in de handleiding gesproken over de “BRAND”. Dit houdt in dat Nvidia de tablet mogelijk aanbiedt aan fabrikanten om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan fabrikanten met het concept aan de slag en brengen ze de tablet in aangepaste vorm onder eigen naam uit. Of de Tegra Note ooit op de markt zal verschijnen en aan welk prijsniveau we moeten denken is momenteel dan ook niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.