Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung ATIV Tab 3 Windows 8 tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2013, 12:29 CategorieHardware

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat Samsung een aantal nieuwe Windows 8 producten lanceerde maar sinds deze week is het eerste model in Nederland te koop. De nieuwe ATIV Tab 3 stand-alone Windows 8 tablet kan gekocht worden voor een adviesprijs van 629 euro.

De Samsung ATIV Tab 3 is de opvolger van de ATIV Tab die in 2012 gelanceerd werd. De tablet is echter op veel punten verbeterd, waaronder het besturingssysteem. Samsung heeft deze keer gekozen voor de volledige versie van Windows 8 en de tablet draait dan ook op een Intel Atom Z2760-processor in plaats van een ARM-chip.

De tablet is uitgerust met een 10.1-inch ips lcd display dat voorzien is van een 1.366 bij 768 pixels resolutie en ondersteuning voor een active digitizer stylus welke meegeleverd wordt. Verder is de tablet voorzien van 64GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, USB- en HDMI-poorten, NFC en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie.

Op het gebied van software heeft Samsung gekozen voor Windows 8 en wordt Office 2013 Home & Student Edition gratis meegeleverd. Daarnaast wordt software meegeleverd waarmee de S-Pen stylus optimaal gebruikt kan worden. 

Bij onder meer de winkels in onderstaande prijsvergelijking kan de Samsung ATIV Tab 3 inmiddels gekocht worden voor een adviesprijs van 629 euro. 

  • Delen:
Samsung ATIV Tab 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.