Samsung Galaxy Note 3 vanaf woensdag te koop in Nederland

23 september 2013 1 Minuut 2 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-3

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt dat de Galaxy Note 3 vanaf woensdag in de Nederlandse winkels moet liggen. De phablet kan gekocht worden voor een prijs van 749 euro.

De Samsung Galaxy Note 3 is alweer de derde generatie in de Note-serie en is op verschillende punten verbeterd. Zo beschikt het toestel over een 5.7-inch Super AMOLED display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 3GB aan werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon 800-processor die het geheel aanstuurt. Vanzelfsprekend is ook deze generatie voorzien van de TouchWiz interface die over Android 4.3 Jelly Bean gelegd is, én de bekende S-Pen stylus waarvoor enkele nieuwe functies ontwikkeld zijn.

Op woensdag 25 september start de verkoop van de Samsung Galaxy Note 3 en Gear in Nederland. In samenwerking met Vodafone wordt dit gevierd door iedereen die een 2-jarig Vodafone Red abonnement afsluit het toestel plus de Galaxy Gear smartwatch mee te geven. Wie geen abonnement afsluit, kan de Galaxy Note 3 en Gear voor respectievelijk en 749 euro en 299 euro aanschaffen. In onderstaande prijsvergelijking zijn echter al winkels te vinden de het toestel voor 699 euro of minder aanbieden.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 3.

Reacties (2)