Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt Xperia Tablet Z voor in de keuken op de markt

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2013, 12:06 CategorieAndroid

Tablets zijn door het compacte formaat overal te gebruiken, zowel binnenshuis en buitenshuis. Toch zijn er tablets die speciaal voor een bepaalde taak of een bepaald doel ontwikkeld zijn. Sony brengt voor diegenen die graag in de keuken staan een licht aangepaste versie van de Xperia Tablet Z op de markt.

De Sony Xperia Tablet Z is één van de beste 10.1-inch Android tablets van dit moment, zo bleek ook uit onze review. Volgens Sony kan het apparaat ook voor de hobby-kok interessant zijn en daarom lanceert het Japanse bedrijf de Xperia Tablet Z: Kitchen Edition. Deze versie is voorzien van een aantal recepten-apps, video’s over koken, een standaard om je tablet op het aanrecht te plaatsen, en wordt geleverd met een digitale thermometer van iGrill

De Xperia Tablet Z voegt daar nog eigen eigenschappen als een water- en stofdichte behuizing aan toe, plus krachtige prestaties, een recente versie van Android, een Full HD display met hoge helderheid en 32GB aan opslaggeheugen. De keuken-editie van de tablet is momenteel in de VS te koop voor een prijs van 650 dollar. Of de tablet ook in deze vorm naar Nederland komt is niet bekend.

Sony is niet de enige fabrikant die zich op de hobby-kok richt. Ook Archos heeft reeds een keuken-tablet gelanceerd in de vorm van de 13.3-inch ChefPad.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.