Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony introduceert PRS-T3 e-reader met geïntegreerde cover

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2013, 0:07 CategorieHardware

Er verschenen de afgelopen maanden al wat geruchten over en tijdens IFA 2013 heeft Sony de PRS-T3 e-reader officieel gelanceerd. Eén van de unieke features van dit model is de geïntegreerde cover.

De nieuwe e-reader is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde PRS-T2 en beschikt over een verbeterd display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels. Verder is het apparaat voorzien van wifi, fysieke knoppen voor het bladeren door pagina’s, 2GB aan opslaggeheugen en een batterijduur van ongeveer twee maanden. Sony geeft aan dat met een paar minuten laden, middels een optionele adapter, je direct een volledig boek kunt uitlezen.

Sony-PRS-T3-e-reader-1

Het unieke van de PRS-T3 is de geïntegreerde cover. Deze is verbonden met de achterkant van de e-reader verbonden en kan verwijderd worden wanneer je het liever zonder doet. Sony geeft echter aan dat ook dit het boek-effect versterkt en je tegelijkertijd je display altijd van bescherming kunt voorzien. Naast een normale cover lanceert Sony een cover met ingebouwde verlichting wat lezen in het donker moet vergemakkelijken. De e-reader beschikt zelf namelijk niet over achtergrondverlichting voor het display.

De Sony PRS-T3 e-reader moet deze maand nog naar Nederland komen en krijgt een adviesprijs van 139 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. G.jgidding
    06 april, 2014 om 12:30

    Is de geintregeerde prs-t3 cover ook los te bestellen ,zo ja waar….. ik heb een prs-t3 maar geen geintregeerde cover

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.