Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Galaxy Tab 3 tablets maakt meerdere gebruikersaccounts mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2013, 12:03 CategorieAndroid

Samsung’s nieuwste Galaxy Tab tablets, de Galaxy Tab 3 (8.0) en de Galaxy Tab 3 (10.1), draaien op Android 4.2 Jelly Bean maar missen één van de meest interessante features van deze versie. Het is namelijk niet mogelijk om meerdere gebruikersaccounts aan te maken. 

Android 4.2 Jelly Bean werd alweer bijna een jaar geleden gepresenteerd en hoewel het een relatief kleine update was bracht Google een aantal interessante nieuwe features. Eén van de meest interessante nieuwe features is de mogelijkheid om voor meerdere gebruikers een account op je tablet aan te maken. Zo kan iedere persoon in huis met een eigen naam en wachtwoord inloggen en verschijnen de instellingen en applicaties van de betreffende persoon automatisch. 

Samsung heeft er om onbekende redenen voor gekozen de Galaxy Tab 3 (8.0) en Galaxy Tab 3 (10.1) standaard niet met deze functie uit te rusten maar het lijkt erop dat gebruikersaccounts middels een update toch toegevoegd worden. Sammobile heeft een aantal screenshots in handen gekregen waaruit we kunnen opmaken dat ondersteuning voor meerdere gebruikersaccounts toegevoegd wordt. Het is niet duidelijk wanneer de update uitgerold wordt en of deze ook andere nieuwe features bevat. 

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.