Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Gmail voor Android brengt kaarten-interface

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2013, 10:21 CategorieAndroid

Google heeft vandaag een update voor de Gmail app voor Android uitgebracht. Hiermee wordt de inmiddels bekende kaarten-interface ook in de e-mail app geïntegreerd waardoor de lay-out rustiger en overzichtelijker is.

Na in juni al een flinke update voor Gmail uitgerold te hebben waarmee categorieën geïntroduceerd werden komt Google deze week met nog een grote update. Gmail versie 4.6 is sinds afgelopen nacht beschikbaar voor bezitters van een Android tablet of smartphone. De nieuwste versie van app is vooral qua layout flink gewijzigd. Zo heeft Google de kaarten-interface die we van onder meer Google Now en Google Maps kennen in de app verwerkt. Deze moet zorgen voor een overzichtelijkere weergave.

Daarnaast is er meer witruimte toegevoegd voor een rustigere weergave, is het selecteren van meerdere e-mails die je wilt verwijderen of archiveren duidelijker, en wordt er een melding gegeven wanneer de synchronisatie van één of meerdere accounts is uitgeschakeld of niet meer werkt.

De update wordt momenteel uitgerold naar iedereen die Android gebruikt maar het kan door het gefaseerd uitrollen even duren voordat de update jouw toestel bereikt. Mocht je niet kunnen wachten dan is het apk-bestand van Gmail 4.6 hier te downloaden. 

  • Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.