Win een ASUS Fonepad of Kobo Glo e-reader!

20 september 2013 2 Minuten 130 Reacties
ASUS-Fonepad

Tablets Magazine is deze week compleet vernieuwd en dat moeten we natuurlijk vieren. Gisteren hebben we de eerste bezoeker blij gemaakt met een gloednieuwe Acer Iconia B1, en vandaag geven we maar liefst twee mooie producten weg. Samen met Tabletcenter.nl verloten we een ASUS Fonepad en een Kobo Glo e-reader!

Doe mee en win een tablet of e-reader!

Samen met Tabletcenter.nl van Coolblue mogen we één exemplaar van de 7-inch ASUS Fonepad en één exemplaar van de Kobo Glo e-reader weggeven. Meedoen is zeer eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is onderaan dit artikel in een reactie aangeven waarom je graag de Fonepad of de Glo wilt winnen. Morgen aan het einde van de dag wordt de winnaar willekeurig uit alle geplaatste reacties gekozen.

ASUS Fonepad

De ASUS Fonepad is één van de meest populaire 7-inch tablets van dit moment, met name ook omdat je er mee kunt bellen en onderweg kunt internetten. De tablet beschikt over een 7-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een single-processor, Android 4.1 Jelly Bean en een microSD-kaartlezer. Lees ook onze ASUS Fonepad review.

Kobo Glo

Voor diegenen die graag lezen is de Kobo Glo e-reader het ideale apparaat. Het toestel beschikt over een 6-inch display, 2GB aan intern opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer en achtergrondverlichting zodat je ook in het donker kunt lezen.

Wil je kans maken op deze tablet of e-reader? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Morgen om 22.00 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Winnaars

De winnaars zijn inmiddels bekend! Bob Kelder gefeliciteerd met je Kobo Glo e-reader en Lisa Martens gefeliciteerd met de ASUS Fonepad! We nemen contact met jullie op zodat de producten jullie kant op komen. Niet gewonnen? Zorg dat je morgen de website in de gaten houdt want we hebben wederom een leuke actie gepland staan waarbij we maar liefst twee tablets weggeven.

De ASUS Fonepad en Kobo Glo bestel je bij Tabletcenter.nl: De tablet specialist! Makkelijk kiezen op een heldere website. Een ruim assortiment mét alle accessoires. Duidelijke informatie vóór, tijdens en na uw bestelling. Winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen. En natuurlijk de beste bezorgdienst van Nederland: Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd. Tabletcenter.nl van Coolblue: geen verrassingen, wel zo prettig.

Reacties (130)