Win één van de twee ASUS MeMO Pad HD 7 tablets!

22 september 2013 1 Minuut 212 Reacties
ASUS-Memo-pad-HD-7

Tablets Magazine is deze week compleet vernieuwd en dat moeten we natuurlijk vieren. We hebben al bezoekers blij gemaakt met een Iconia B1, een ASUS Fonepad en een Kobo Glo, maar we houden nog niet op. Samen met ASUS geven we vandaag maar liefst twee ASUS MeMO Pad HD 7 tablets weg.

Doe mee en win een tablet!

Samen met ASUS Benelux mogen we twee exemplaren van de 7-inch ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173) weggeven. Meedoen is zeer eenvoudig en kan op twee manieren; laat onderaan dit artikel een reactie achter met waarom je graag één van de tablets toegestuurd krijgt, en/of deel dit artikel openbaar op Facebook (Deel onze Facebook post over dit artikel) of Twitter (RT onze Tweet). Je kunt op beide manieren meedoen om je kansen te vergroten maar je kunt maar één tablet winnen. Morgen aan het einde van de dag wordt de winnaar willekeurig uit alle geplaatste reacties en degenen die het artikel gedeeld hebben gekozen.

ASUS MeMO Pad HD

We hebben het de laatste tijd vaak over de nieuwe Nexus 7 maar als je toch wat minder uit wilt geven en wel kwaliteit wilt dan is de ASUS MeMO Pad HD 7 op dit moment één van de beste opties. Dit model beschikt over een aantal interessante specificaties, waaronder een quadcore-processor en een 1.280 bij 800 pixels ips display. In onze review waren we in ieder geval zeer enthousiast.

Wil je kans maken op deze tablet? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Morgen om 22.00 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Nieuwsbrief

Blijf daarnaast op de hoogte van alle acties, het laatste nieuws en onze reviews door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Hans Nellen en Nikita Bleijendaal, gefeliciteerd met je ASUS MeMO Pad HD 7! We nemen contact met jullie op voor verdere afhandeling. Niet gewonnen? Hou de website in de gaten voor meer leuke acties die de komende tijd volgen.

Reacties (212)