Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert 7-inch en 9.7-inch Noble tablets met quadcore-chip

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2013, 17:27 CategorieAndroid

Na eerder de Noble 101ic en Noble 10c met 10-inch display en de Noble mini met 7.85-inch display gelanceerd te hebben komt Yarvik deze week met een 9.7-inch en een 7-inch model in de Noble-serie. Beide tablets zijn net als de andere modellen in de serie voorzien van een quadcore-processor en een recente versie van Android.

De twee nieuwe tablets gaan onder de naam Noble 7c (TAB07-400) en Noble 97ic (TAB09-410). De tablets zijn qua specificaties vergelijkbaar met de andere modellen in de serie. Zo beschikken ze onder meer over een quadcore ARM Cortex A9-processor en Android Jelly Bean software met toegang tot de Google Play Store.

Yarvik Noble 7c (TAB07-400)

Het eerste 7-inch model in de serie heeft de naam Noble 7c gekregen. Deze tablet beschikt over een 7-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz en 1GB aan werkgeheugen. Middels de microSD-kaartlezer kan het opslaggeheugen van 4GB uitgebreid worden, met de miniHDMI-poort kan de tablet gekoppeld worden met een display, en op de microUSB-poort zijn accessoires aan te sluiten of kun je de tablet koppelen met een pc. De tablet draait op Android 4.1.1 Jelly Bean met toegang tot de Google Play Store.

Yarvik-Noble-7c

Yarvik Noble 97ic (TAB09-410)

De Yarvik Noble 97ic is het high-end model uit de serie. Deze tablet is namelijk uitgerust met een ips lcd display dat een formaat van 9.7-inch en een resolutie van 2048 bij 1536 pixels pixels heeft. Verder is de tablet voorzien van dezelfde quadcore-processor maar dan met een kloksnelheid van 1.6GHz, 2GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een microUSB-poort met host en slave functie, een microHDMI-poort en Android 4.2.2 Jelly Bean software.

Yarvik-Noble-97ic

Prijs en beschikbaarheid

De eerder gelanceerde modellen in de Noble-serie zijn reeds te koop in Nederland. Het 7-inch en 9.7-inch model worden op korte termijn verwacht. De adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Yarvik Noble 7c (TAB07-400)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.