Apple presenteert nieuwe iPad en iPad mini volgende week

15 oktober 2013 1 Minuut 1 Reacties
Apple-uitnodiging-22-oktober-iPad

Er gaan al maanden geruchten over nieuwe iPads maar totdat Apple de modellen gepresenteerd heeft moeten we alles met een flinke korrel zout nemen. De datum voor de presentatie staat inmiddels al vast; 22 oktober.

Apple heeft vandaag een uitnodiging voor een persevenement op 22 oktober te deur uitgedaan. In de uitnodiging zien we de tekst ‘we still have a lot to cover’ wat meer kan en zal inhouden dan alleen nieuwe hoesjes voor de iPad en wellicht iPhone.

De verwachting, en eigenlijk ook wel logische aanname, is dat Apple volgende week de nieuwste generatie iPads toont. Als we de geruchten mogen geloven komt er zowel een nieuwe iPad met 9.7-inch formaat als een nieuwe iPad mini met mogelijk een hoge resolutie display.

De iPad 5 zou beschikken over een design dat nagenoeg overeenkomt met het design van de huidige iPad mini en zou daardoor ook iets slanker en lichter zijn. Verder zou de tablet over een nieuwe processor beschikken en in nieuwe kleurvarianten verschijnen. Over de iPad mini is men het qua specificaties nog niet helemaal eens. Volgens sommige bronnen komt Apple meteen met een iPad mini die voorzien is van een retina display, volgens andere bronnen zien we de lancering van dit model pas in 2014.

Zoals elke keer blijft het nog gissen wat we precies kunnen verwachten maar hou op 22 oktober Tablets Magazine in de gaten voor de laatste nieuwtjes omtrent de nieuwe iPads.

Reacties (1)