Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verlaagt prijs iPad mini naar 289 euro

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2013, 22:07 CategorieiPad

Nu de nieuwe iPad mini retina geïntroduceerd is heeft Apple de prijs van de eerste generatie iPad mini verlaagd. Het 7.9-inch model met ‘lage’ resolutie display kan gekocht worden voor een prijs vanaf 289 euro.

Apple heeft afgelopen avond twee nieuwe iPads gepresenteerd; de iPad Air met een slank en licht design, en de iPad mini retina met hoge resolutie display. Naast een hogere resolutie beschikt de tweede generatie van Apple’s kleine tablet over een krachtigere Apple A7-processor, wordt er deze keer ook een 128GB-versie gelanceerd en komt de tablet in twee nieuwe kleurvarianten. Voor de 16GB-versie betaal je 389 euro. 

Met de huidige iPad mini is echter weinig mis. De introductieprijs van de eerste generatie was 329 euro en voor de nieuwe prijs van 289 euro krijg je de 16GB-versie die beschikt over onder meer een 7.9-inch ips lcd display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een slank en licht design en Apple’s nieuwe iOS 7 besturingssysteem. De 16GB-versie met 4G gaat 409 euro kosten. De varianten met 32GB en 64GB aan opslaggeheugen verdwijnen langzaam aan bij de meeste winkels. Via de website van Apple zijn deze modellen al niet meer te bestellen.

  • Delen:
Apple iPad Mini
iOS
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.