Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple vernieuwt iPhoto, iMovie en GarageBand apps voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2013, 12:31 CategorieApplicaties

Naast vernieuwde iWork-apps introduceert Apple ook vernieuwde iLife-apps voor de iPhone, iPad en Mac. De iPhoto, iMovie en GarageBand apps hebben nieuwe functies en een aangepast uiterlijk gekregen.

Apple heeft iPhoto waarmee je foto’s kunt bewerken en organiseren, iMovie waarmee je eigen video’s kunt bewerken en organiseren, en Garageband waarmee je eigen muziek kunt maken een flinke update gegeven en aantal interessante functies toegevoegd.

Zo is het nu mogelijk om op de iPad een fotoboek aan te maken en dit fotoboek door Apple te laten printen, inbinden en versturen. Het uiterlijk van iMovie is deels aangepast, met onder meer een overzicht van al je gemaakte en gedeelde video’s. Ook zijn er nieuwe effecten en mogelijkheden voor het bewerken van video’s toegevoegd. In Garageband is het aantal tracks uitgebreid van 8 naar 32 en kun je middels in-app aankopen stijlen en effecten toevoegen. Ook is het eenvoudiger geworden om muziek te delen met meerdere apparaten middels iCloud.

iMovie-iPad

Voor een bedrag van 4,49 euro per stuk zijn de apps aan te schaffen in de App Store. Wanneer je een nieuwe iPad, nieuwe iPhone of een nieuwe Mac koopt worden de iLife-apps gratis meegeleverd. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.