ASUS begint uitrol Android 4.2.2 voor de MeMO Pad HD 7

02 oktober 2013 1 Minuut 2 Reacties
ASUS-Memo-pad-HD-7

De tabletmarkt wordt momenteel overspoeld met goedkope 7-inch tablets maar er zijn maar een paar modellen die er bovenuit springen. De ASUS MeMO Pad HD 7 is er één van en dit model kan binnenkort een update verwachten.

ASUS is in Japan begonnen met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor de MeMO Pad HD 7. Deze firmware-update is 128,83Mb groot en kan Over The Air binnengehaald worden. ASUS heeft nog geen changelog gepubliceerd dus de exacte verbeteringen en wijzigingen zijn nog onduidelijk. Wel mogen we aannemen dat diverse bugs verholpen zijn, waaronder problemen met Bluetooth-streaming. De update moet binnenkort ook in Europa uitgerold worden. Mocht je willen controleren of deze al voor jouw tablet beschikbaar is kan dit via de instellingen onder het kopje ‘Over deze tablet’.

De ASUS MeMO Pad HD 7 wordt in meerdere reviews, waaronder onze uitgebreide review, geprezen om het goede display, de vloeiende Android-ervaring en de prima prestaties. Kijkend naar wat je er voor betaalt, inmiddels zo’n 140 euro, is de tablet op dit moment één van de absolute aanraders. Mocht je iets groters zoeken met ongeveer dezelfde specificaties dan biedt ASUS binnenkort meer opties. Het Taiwanese bedrijf heeft namelijk onlangs de 8-inch MeMO Pad 8 en de 10.1-inch MeMO Pad 10 aangekondigd.

Reacties (2)