Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS begint uitrol Android 4.2.2 voor de MeMO Pad HD 7

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2013, 11:02 CategorieAndroid

De tabletmarkt wordt momenteel overspoeld met goedkope 7-inch tablets maar er zijn maar een paar modellen die er bovenuit springen. De ASUS MeMO Pad HD 7 is er één van en dit model kan binnenkort een update verwachten.

ASUS is in Japan begonnen met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor de MeMO Pad HD 7. Deze firmware-update is 128,83Mb groot en kan Over The Air binnengehaald worden. ASUS heeft nog geen changelog gepubliceerd dus de exacte verbeteringen en wijzigingen zijn nog onduidelijk. Wel mogen we aannemen dat diverse bugs verholpen zijn, waaronder problemen met Bluetooth-streaming. De update moet binnenkort ook in Europa uitgerold worden. Mocht je willen controleren of deze al voor jouw tablet beschikbaar is kan dit via de instellingen onder het kopje ‘Over deze tablet’.

De ASUS MeMO Pad HD 7 wordt in meerdere reviews, waaronder onze uitgebreide review, geprezen om het goede display, de vloeiende Android-ervaring en de prima prestaties. Kijkend naar wat je er voor betaalt, inmiddels zo’n 140 euro, is de tablet op dit moment één van de absolute aanraders. Mocht je iets groters zoeken met ongeveer dezelfde specificaties dan biedt ASUS binnenkort meer opties. Het Taiwanese bedrijf heeft namelijk onlangs de 8-inch MeMO Pad 8 en de 10.1-inch MeMO Pad 10 aangekondigd.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. MarcP
  03 oktober, 2013 om 9:23

  Bedankt voor de info, Martijn

  Ik heb de MeMo Pad HD 7 naar updates laten zoeken en ja hoor, update beschikbaar!
  Heb het bestand net via de MeMo Pad binnengehaald en geinstalleerd.
  Android versie is nu 4.2.2

 2. T.A Blet
  04 oktober, 2013 om 12:56

  Mijnheer Asus!

  En mijn 599 euro kostende Transformer Prime?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.