Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ASUS Fonepad Note 6 krijgt prijs van 349 euro’

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2013, 12:03 CategorieAndroid

Afgelopen juni introduceerde ASUS een directe concurrent voor de Samsung Galaxy Note 3; de ASUS Fonepad Note 6. Dit model moet binnenkort op de markt verschijnen en krijgt waarschijnlijk een prijs van 349 euro.

Als we kijken naar de specificaties dan doet de Fonepad Note 6 niet eens veel onder voor de Galaxy Note 3. Zo beschikt de phablet over een 6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Intel Atom-processor met een kloksnelheid van 2GHz en een werkgeheugen van 2GB. Ook levert ASUS een active digitizer stylus mee die in de behuizing weggestopt kan worden, beschikt het toestel over twee speakers aan de voorzijde en draait het geheel op Android 4.2.2 Jelly Bean.

Natuurlijk zijn er ook belangrijke verschillen, waaronder de wat minder premium behuizing, het kleinere aantal voor de stylus geoptimaliseerde apps en toepassingen, en de nagenoeg vanilla Android-ervaring van de ASUS phablet.

ASUS heeft de prijs van de Fonepad Note 6 nog niet officieel bekendgemaakt maar tijdens IFA 2013 liet een Nederlandse woordvoerder ons weten dat de prijs waarschijnlijk tussen de 350 en 400 euro ligt. Deze week zijn de eerste winkels gespot die de phablet als pre-order aanbieden. Zo wordt in Duitsland voor het model met 16GB aan opslaggeheugen 349 euro gevraagd. De Nederlandse prijzen wijken waarschijnlijk niet meer dan 10 of 20 euro af. 

Het is nog niet bekend wanneer de ASUS Fonepad Note 6 in Nederland verschijnt. ASUS laat weten dat we in de komende weken meer over de phablet te horen krijgen. Wil je meer weten over de features en functies van het toestel? Bekijk dat de promotievideo die ASUS vorige week publiceerde.

  • Delen:
ASUS FonePad Note 6
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. T.A Blet
    05 oktober, 2013 om 18:20

    Toppie! Verkocht.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.