Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS introduceert dual-SIM versie MeMO Pad 7

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2013, 12:04 CategorieAndroid

ASUS heeft met de MeMO Pad HD 7 één van de meest interessante en goedkope 7-inch tablets in handen. Voor diegenen die ook willen bellen en mobiel willen internetten komt de Taiwanese fabrikant nu ook met een dual-SIM versie.

In China heeft ASUS de ME175KG aangekondigd. Deze 7-inch tablet is een kruising tussen de MeMO Pad 7 en MeMO Pad HD 7. Van het eerste model is het uiterlijk overgenomen en van het tweede model is de resolutie van het display gekopieerd. Compleet nieuw is de 3G-functie met dual-SIM mogelijkheid. Hiermee is het dus mogelijk om te switchen tussen twee SIM-kaarten.

Qua specificaties beschikt de MeMO Pad 7 ME175KG over een 7-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Qualcomm Snapdragon MSM8226-processor met een kloksneleid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, en 8GB of 16GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD-kaart. Ook is de tablet voorzien van een 3 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet draait op Android 4.3 Jelly Bean.

Op dit moment is de dual-SIM versie van de MeMO Pad 7 alleen voor de Chinese markt aangekondigd. Daar krijgt de tablet een prijs van omgerekend 179 euro. Of de tablet ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)
ASUS MeMO Pad 7 (ME172V)
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

  1. Jelle
    01 november, 2013 om 17:15

    Mooi tablet, ik ga hem zeker kopen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.