Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 10 (ME102A) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2013, 18:06 CategorieAndroid

ASUS brengt vandaag een aantal nieuwe tablets op de Nederlandse markt. Je kunt sinds vandaag niet alleen de Transformer Book T100 maar ook de nieuwe MeMO Pad 10 uit voorraad kopen.

De ASUS MeMO Pad 10 (ME102A) is een echte middenklasse tablet en komt met Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem, inclusief de Floating Apps van ASUS. De tablet beschikt over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een 1.6GHz quadcore-processor van ASUS zelf. Verder is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s en een microUSB-poort.

ASUS-MeMO-Pad-10

In tegenstelling tot veel andere goedkopere tablets beschikt de MeMO Pad 10 over draadloze communicatie via Bluetooth en ondersteuning voor locatiebepaling via gps. Een HDMI-poort voor koppeling met een display ontbreekt deze keer echter. De tablet heeft een gewicht van 522 gram en is ongeveer een centimeter dik. 

De MeMO Pad 10 komt in meerdere kleurenversies, waaronder wit, grijs en roze. Deze varianten zijn voor de adviesprijs van 249 euro reeds uit voorraad te koop bij onder meer TabletcenterAlternate, Paradigit en Centralpoint. Volgende week wordt ook de kleinere broer van de MeMO Pad 10, de 8-inch MeMO Pad 8, in de Nederlandse winkels verwacht. Ook dit model krijgt een adviesprijs van 249 euro mee.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad 10. Hier vind je ook alle laagste prijzen en recent nieuws over de tablet.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad 10
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.