Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone Infinity begin november te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2013, 10:07 CategorieAndroid

ASUS presenteerde vorige maand alweer de vierde generatie Padfone Infinity, een smartphone die achterin een tablet geschoven kan worden. Dit model moet in november naar Nederland komen en krijgt een prijs van 599 euro.

ASUS Padfone Infinity

De Padfone van ASUS is een concept dat bestaat uit twee delen; een smartphone en een tablet. De smartphone is volledig bruikbaar als normale smartphone maar kan achter in een bijbehorende tablet (Padfone Station) geschoven worden zodat je op groter scherm kunt werken. Begin dit jaar lanceerde ASUS tijdens MWC 2013 de Padfine Infinity, de derde generatie, maar in Europa verscheen dit model nooit op de markt. In plaats daarvan werd vorige maand de nieuwe Padfone Infinity aangekondigd.

De nieuwe Padfone Infinity beschikt ten opzichte van de versie die in februari gepresenteerd werd over een snellere Qualcomm Snapdragon 800-processor, sneller werkgeheugen in de vorm van 2GB LPDDR3 en minder opslaggeheugen met maximaal 32GB. Ook is de 13 megapixel camera voorzien van betere betere software die voor schonere en scherpere foto’s moet zorgen, is de achterzijde voorzien van een premium metallic afwerking en komt de smartphone in twee kleurvarianten.

ASUS-Padfone-Infnity-2013

De overige specificaties zijn grotendeels gelijk gebleven. Zo beschikt de Padfone Infinity over een 5-inch Super ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, Bluetooth 4.0, NFC ondersteuning en Android 4.2 Jelly Ben software. De Padfone Station (de tablet) is uitgerust met een 10.1-inch ips display, een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en een camera aan de voorzijde.

Padfone Infinity kopen in Nederland

Volgens de Nederlandse winkel PDAshop.nl moet de Padfone Infinity vanaf begin november in Nederland te koop zijn. De smartphone krijgt een prijs van 599 euro maar wil je ook de tablet aanschaffen dan moet voor het pakket 799 euro neergelegd worden.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.