ASUS Transformer Pad TF701 nu te koop in Nederland

15 oktober 2013 1 Minuut 2 Reacties
ASUS-Transformer-Pad-TF701

We zagen hem een paar maanden terug al voorbij komen tijdens Computex 2013 en nu is de nieuwe ASUS Transformer Pad TF701 eindelijk te koop in Nederland. De tablet heeft inclusief dock een prijs van 499 euro.

Specificaties

ASUS heeft al een tijdje veel succes met de Transformer Pad-serie, een serie met hybride tablets die omgevormd kunnen worden tot laptop middels een keyboard dock. Het high-end model is al bijna twee jaar de Transformer Pad Infinity, maar daar komt nu verandering in. De opvolger heeft de naam Transformer Pad TF701 gekregen en beschikt over een aantal interessante verbeteringen.

De Transformer Pad TF701 is net als zijn voorganger een 10.1-inch tablet, uitgerust met een ips lcd display. De resolutie van het display ligt met 2.560 bij 1600 pixels echter fors hoger. Daarbij draait het nieuwe model op een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen. Natuurlijk wordt ook deze tablet geleverd met een keyboard dock dat voorzien is van extra aansluitingsmogelijkheden en een eigen accu waarmee de batterijduur van het geheel verlengd kan worden.

Reacties (2)