Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad TF701 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2013, 18:06 CategorieAndroid

We zagen hem een paar maanden terug al voorbij komen tijdens Computex 2013 en nu is de nieuwe ASUS Transformer Pad TF701 eindelijk te koop in Nederland. De tablet heeft inclusief dock een prijs van 499 euro.

Specificaties

ASUS heeft al een tijdje veel succes met de Transformer Pad-serie, een serie met hybride tablets die omgevormd kunnen worden tot laptop middels een keyboard dock. Het high-end model is al bijna twee jaar de Transformer Pad Infinity, maar daar komt nu verandering in. De opvolger heeft de naam Transformer Pad TF701 gekregen en beschikt over een aantal interessante verbeteringen.

De Transformer Pad TF701 is net als zijn voorganger een 10.1-inch tablet, uitgerust met een ips lcd display. De resolutie van het display ligt met 2.560 bij 1600 pixels echter fors hoger. Daarbij draait het nieuwe model op een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen. Natuurlijk wordt ook deze tablet geleverd met een keyboard dock dat voorzien is van extra aansluitingsmogelijkheden en een eigen accu waarmee de batterijduur van het geheel verlengd kan worden.

Nieuwe-ASUS-Transformer-Infinity-TF701-2

De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met een klein aantal aanpassingen en toevoegingen van ASUS, waaronder CloudStorage voor de opslag van content in de cloud, BuddyBuzz voor een overzicht van al je sociale netwerken, SuperNote Lite voor het eenvoudig maken van notities en ASUS Studio voor het organiseren en bewerken van foto’s. alle specificaties en features vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad TF701.

Transformer Pad TF701 kopen

De ASUS Transformer Pad TF701 met 32GB aan opslaggeheugen kun je momenteel bij Tabletcenter.nl kopen voor de adviesprijs van 499 euro. Voor dit bedrag krijg je het keyboard dock ook meegeleverd. 

 • Delen:
ASUS Transformer Pad TF701
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Koen
  16 oktober, 2013 om 19:27

  Ik heb m net binnen gekregen :-)
  Hij is heerlijk snel (uiteraard) en ziet er strak uit!
  de tablet is eenvoudig af en aan het dock te koppelen. Super handig zo’n toetsenbord!
  Ga zo wat apps installeren die wat meer capaciteit vragen. Wat wel opvalt is dat het geheugen als voor meer dan 80% vol zit terwijl ik nog weinig ermee heb gedaan….

 2. Daan
  17 oktober, 2013 om 8:59

  Hoe is het geluid ? 1 of 2 speakers ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.