Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #23

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2013, 12:02 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je langer plezier hebt van je accu.

Du Battery Saver

Ik werk dagelijks met mijn tablet, maar steeds vaker merk ik dat de accu van mijn tablet het einde van de dag niet haalt. Erg onhandig om dan te gaan zitten werken met een tablet die aan een oplader hangt. Dat klopt gewoon niet.

De app Du Battery Saver claimt dat zij de batterij tot wel 50% langer mee laat gaan. En nu haal ik inderdaad makkelijk het einde van de dag.

Du Battery Saver is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Du Battery Saver

Marktplaats

Met de Marktplaats app kun je altijd en overal met jouw tablet kopen  en verkopen op Marktplaats. Vanuit de app kun je advertenties bekijken, maken en beheren. Je kunt met de app direct de gemaakte foto’s gebruiken voor je advertenties. Zo kun je alles op marktplaats met één app doen. Handig toch?

marktplaats

Marktplaats is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Marktplaats

Buienradar HD

Deze app heeft me de afgelopen dagen al een aantal keer gered. Op buienradar zag ik dat er afgelopen zondag bijvoorbeeld tussen de buien door een droge periode was van 45 minuten. Ideaal voor een rondje hardlopen. En het klopte!

Echt een live saver in dit seizoen. Eigenlijk heel het jaar door in dit land.

Buienradar HD

Buienradar HD is een gratis app en is te downloaden in de Play Store.

  • Buienradar HD

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.