Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #19

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2013, 10:42 CategorieApplicaties

 De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week twee games en een tv-gids voor je iPad.

SimCity Deluxe

Je kan je innerlijke planner nu ook los laten gaan op de iPad! Als burgemeester en planner kan je in SimCity je eigen stad maken op de iPad. Met geoptimaliseerde controls voor het multi-touch display kan je heel simpel en snel je stad indelen. Je kan met je vinger gemakkelijk bomen, water en land aanpassen. Bovendien kan je je uren vermaken met 7 scenario’s om een stad van de ondergang te redden. Ook zijn er 41 nieuwe landmarks die er prachtig uitzien op het Retina scherm.

ipad-simcity

In het spel komen alle seizoenen voorbij, en altijd kan er een ramp gebeuren waarvan jij de stad kan redden. Het is erg leuk deze uitdagingen aan te gaan en het gaat gelukkig niet snel vervelen. Als je het zat bent sloop je de stad en begin je gewoon opnieuw! SimCity Deluxe kost 5,99 euro in de App Store.

  • SimCity Deluxe

TVGiDS.tv 2.0

TVGids.tv 2.0 is compleet vernieuwd voor iOS 7. De app ziet er dan ook prachtig uit en past helemaal binnen het uiterlijk van je iPad. Er is veel ruimte voor video, foto’s en uitgebreide programma-informatie. De app is helemaal te personaliseren met 160 zenders en regioherkenning. 

ipad-tvgids

Als je een film selecteert zie je bovendien meteen de IMDb-rating en kan je die app openen om de film nader te onderzoeken. Een zeer handige functie waarmee je snel beoordelen of een film aan jouw smaak voldoet. Ook kan je herinneringen instellen zodat je je favoriete programma’s niet meer kan missen. Bij de dagelijkse aanraders zitten tevens promo-video’s. TVGiDS.tv 2.0 is gratis te downloaden in de App Store.

  • TVGiDS.tv 2.0

Turbo Racing League

Turbo is een slak die er van droomt om een racecoureur te worden. Daarmee is hij het buitenbeentje tussen de andere slakken. Door een ongeluk wordt Turbo echter supersnel en hij vertrekt om te gaan racen in de Indy 500. Deze app is gebaseerd op de film, je bent dan ook Turbo die allerlei races moet winnen.

In de app zijn negen unieke racebanen om je skills te testen en te verbeteren, ook zijn er diverse ‘special events’, zoals Time Trails, Limited Fuel en Slaloms

ipad-turbo

Turbo Racing League is gratis te downloaden in de App Store.

  • Turbo Racing League

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.