Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #20

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2013, 19:40 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een app om geschreven aantekeningen mee te maken en om on-demand video’s mee te kijken.

Netflix

Deze streamingservice voor films en series is nu een klein maandje beschikbaar in Nederland. Met Netflix kun je dus altijd en overal beschikken over jouw favoriete films en series, tenminste als ze tot het aanbod behoren. Met de Android app kun je door het aanbod bladeren en als je iets tegenkomt dat je wilt zien kun je direct bekijken.

netflix

De Netflix app is gratis te downloaden in de Play Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je een Netflix-abonnement nodig.

  • Netflix

Tablified Market

Helaas kun je er in de Google Play Store niet voor kiezen om apps te laten zien die geoptimaliseerd zijn voor tablets. Met Tablified Market kan dat wel. Deze app bevat een database met alle apps die geschikt zijn voor jouw Android tablet. Jammer dat de Play Store dit zelf niet aan kan bieden. 

Tablified Market is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Tablified Market

Papyrus

Als ik aantekeningen moet maken dan doe ik dat sneller met een pen dan met een toetsenbord. Ik kan vrij snel typen, maar op de een of andere manier is schrijven toch fijner. Een fijne app op mijn tablet is Papyrus. Je raadt het al, een app waarmee ik kan schrijven op mijn tablet.

Alle schrijfsels die ik met de app maak kan ik vervolgens als pdf exporteren naar andere applicaties, zoals met Evernote of Microsoft OneNote.

Ook Papyrus is een gratis app die je kunt downloaden in de Play Store. Wel raad ik je aan om de app te gebruiken met een stylus.

  • Papyrus

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Rens
    11 oktober, 2013 om 10:30

    ”Helaas kun je er in de Google Play Store niet voor kiezen om apps te laten zien die geoptimaliseerd zijn voor tablets.” Volgens mij wel hoor. Ga naar de Play Store, dan naar Apps en dan kun je kiezen uit: Games, Keuze van de redactie, essentieel voor tablets en geoptimaliseerd voor tablets. Werkt prima op m’n tablets.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.