Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #21

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2013, 11:12 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een app om geschreven aantekeningen mee te maken en om on-demand video’s mee te kijken.

9292

Mijn auto begint het langzaam te begeven. Het gaat niet lang meer duren voordat die de deur uit gaat. Daarom probeer ik hem op het moment zo veel mogelijk te sparen door gebruik te maken van het openbaar vervoer. En met de 9292-app op mijn tablet weet ik precies hoe laat ik waar moet zijn om over te kunnen stappen. Op je dekstop thuis kun je de reis al uitstippelen en als je deze opslaat kun je hem ook op je tablet terug vinden. Super handig!

9292ov

De 9292-app is gratis te downloaden in de Play Store.

 • 9292

BurgernetNL

Met deze app ben je altijd op de hoogte van burgernetberichten van de politie. De app geeft jouw een melding als er iets gebeurt op jouw locatie. Zo sta je nooit voor verrassingen en kun jij een bijdrage leveren aan de maatschappij door een oogje in het zeil te houden. Met BurgernetNL krijg jij meldingen van gebeurtenissen op de door jou ingestelde locatie. Ook kun je zoeken door de meldingen die elders plaatsvonden. Meldingen die interessant zijn voor anderen kun je vanuit de app delen.

Burgernet

BurgernetNL is een gratis app en te downloaden in de Play Store.

 • BurgernetNL

ES File Explorer

Dit is een bestandsverkenner die geoptimaliseerd is voor de Android tablet. Met deze app kun je eenvoudig bestanden verplaatsen, kopiëren, knippen en verwijderen. En niet alleen bestanden van jouw tablet, maar je kunt ook verbinding maken met jouw PC of met een NAS. Als deze apparaten maar op het netwerk aangesloten zijn. Een fijne app die ik dagelijks gebruik.

ES File Explorer

ES File Explorer is gratis te downloaden in de Play Store.

 • ES File Explorer

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Bitfriend
  17 oktober, 2013 om 12:24

  Ik gebruik trello.

  Geweldig om met meerdere mensen aan een of meerdere projecten te werken.

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trello

  Ook beschikbaar voor IOS en vanaf elke web browser.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.