Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #22

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2013, 10:09 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws met video’s.

Soundwave

Met Soundwave luister je nooit meer alleen muziek. De muziek die je aan het luisteren bent wordt gedeeld met jouw vrienden en familie, maar ook andersom. Zo kun je dus altijd zien wat jouw vrienden, maar ook jouw helden (artiesten, sporters en andere beroemdheden) aan het luisteren zijn. Een fijne app om nieuwe muziek te leren kennen.

Soundwave is gratis te downloaden in de Play Store.

 • Soundwave

NowThis News

Kijk je liever een video dan dat je lange teksten leest? Dan is deze app waarschijnlijk wat voor jou als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws. Dagelijks worden er zo’n 25 unieke video’s gedeeld, afgewisseld met het laatste nieuws. De app is voornamelijk gericht op Amerikaans- en wereldnieuws, dus als je dat graag volgt moet je deze app zeker installeren.

now this news

NowThis News is een gratis app in de Play Store.

 • NoThis News

Nova Launcher

Met veel apps wordt het al snel een zooitje op je homescreen. Met een alternatieve launcher kun je daar verandering in aanbrengen. Een launcher die mijn aandacht heeft getrokken is Nova Launcher. Met deze app kun je andere apps bundelen op je homescreen en alles net even iets efficiënter indelen.

nova launcher

Nova Launcher is een gratis app in de Play Store.

 • Nova Launcher

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vd Tillaard
  26 juni, 2015 om 12:16

  Hoi!

  SHAREit is een app die iedereen moet hebben: bestanden en mappen uitwisselen tussen iOS, Windows Phone, Android en PC, zolang je maar binnen hetzelfde WiFi-netwerk aanwezig bent. Heel gemakkelijk en heel gebruiksvriendelijk!

  Groetjes Peter

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.