Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #17

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2013, 15:37 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week drie games die je kunt spelen op je iPad.

Airplane!

De naam zegt het al, Airplane! is een vlieg-simulator. Je kan verschillende vliegtuigen besturen en missies uitvoeren. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je passagiers moet ophalen en wegbrengen. Het spel is vrij makkelijk en het is dus echt lastig om iets fout te doen.

ipad-airplane

In Airplane! kan je paketten met vliegtuigen kopen, deze kosten rond de 13,99 euro per stuk. Hier zijn er drie van beschikbaar met elk tien vliegtuigen. Ook kan je een aantal speciale vliegtuigen unlocken door missies goed te spelen.

  • Airplane!

FIFA 14

Met 33 competities, meer dan 600 officiële teams en meer dan 16.000 spelers is FIFA het meest uitgebreide voetbal-spel dat je kunt downloaden voor je iPad. Je kan geld verdienen met het verhandelen van FIFA-spelers om je eigen team samen te stellen. Je kan je favoeriete speelstijl, opstelling, tenues en nog veel meer kiezen. Met toernooien kan je munten verdienen, waarmee je nieuwe spelers en items om je team te verbeteren kan kopen.

ipad-fifa14

Het spel is gratis, maar er zit een addertje onder het gras. Een ‘Premium Unlock’ kost namelijk 4,49 euro en maakt het spel een stuk eenvoudiger.

  • FIFA 14

GT Racing 2: The Real Car Experience

Met 67 wagens van meer dan 30 fabrikanten kan je 1400 evenementen voltooien op 13 banen. Bovendien komen er elke week 28 nieuwe uitdagingen bij. De game heeft een nieuw physics-model die het spel realistischer doet aanvoelen. Bovendien schijnt de zon niet altijd maar kan het ook regenen of midden in de nacht zijn. Met vrienden of random spelers kan je ook online racen in de multiplayermodus. Je kan je aansluiten bij teams, spelen met andere bestuurders en je inzetten voor hetzelfde doel.

ipad-gtracing

Als je beginner bent is het spel heel makkelijk. Zet stuur- en remassistentie aan en je hoeft alleen nog een beetje te sturen. Als je al wat ervaring hebt is dit gemakkelijk uit te zetten om het allemaal wat uitdagender te maken.

Dit spel is wederom een ‘freemium’ game, dat houd in dat de ontwikkelaar zijn geld verdient met in-app aankopen. Zo kan je in-game geld kopen om auto’s aan te schaffen. Deze in-app aankopen variëren van 1,79 tot 44,99 euro.

  • GT Racing 2

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.