Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #18

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2013, 15:05 CategorieApplicaties

 

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een nieuws-app, video-app en een spel dat je kunt spelen op je iPad.

NOS Teletekst

Het zal je verbazen, maar veel mensen gebruiken nog steeds teletekst. ‘Als je er eenmaal aan gewend bent is het super fijn’, aldus sommige mensen. Ondanks de handige NOS-app die er is voor de iPad, kan je ook gemakkelijk teletekst pagina’s bekijken op je iPad. 

ipad-nosteletest

De app heeft leuke extra’s zoals het verversen van een pagina door te dubbel-tappen en het invoeren van paginanummers is simpel door het keypad. De app is gratis te downloaden in de App Store.

  • NOS Teletekst

Stop Motion Studio

Altijd al films willen maken zoals Wallace en Gromit? Met Stop Motion kan je super snel zo’n filmpje maken. Alles wat je nodig hebt, naast je iPad en deze app, zijn je vingers. De app is heel simpel om te gebruiken en dat maakt het ook juist zo leuk, in een handomdraai heb je een filmpje dat je met iedereen kan delen via Facebook of Twitter.

ipad-stopmotionstudio

Met de app kan je een ‘Overlay modus’ aanzetten om eenvoudig te zien hoe je vorige shot was, zo is het heel simpel om een vloeiend filmpje te maken. Ook kan je simpel foto’s maken met de volume knop. Deze app kost 0,99 euro in de App Store.

  • Stop Motion Studio

100 Floors HD

De naam zegt het al, 100 verdiepingen. In dit spel heb je als doel om met de lift naar de bovenste verdieping te gaan. Het klinkt simpel maar je moet steeds de knop zoeken om naar boven te gaan. Die knop zit steeds verstopt met een raadsel. Het kan zo zijn dat je uren zoekt en dat blijkt dat je gewoon heel simpel je iPad moet schudden.

ipad-100floorshd

De app maakt dus gebruik van alle sensoren in je iPad, van geluid tot bewegingen. Dus als je het niet meer weet en van frustratie tegen je iPad schreeuwt, dan zou dat zo maar eens kunnen werken. 100 Floors HD is gratis in de App Store, maar het weghalen van de reclame kost 1,79 euro.

  • 100 Floors HD

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.