Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #95

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2013, 12:05 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week staat natuurlijk in het teken van de nieuwe iPads.

De afgelopen week is er op het gebied van tablets niet veel bijzonders gebeurd, al heeft Lenovo een aantal interessante tablets gelanceerd. We bespreken in deze podcast dan ook het opvallende design en de lange batterijduur van de nieuwe Yoga Tablets. Daarnaast bespreken we de verwachtingen voor Android 4.4 KitKat en de mogelijke komst van de nieuwe Nexus 10. Daarnaast hebben we het over de review van de Microsoft Surface 2 en kijken we kort naar Tizen en ChromeOS voor tablets.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feeddownload de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.