Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #94

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2013, 13:05 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week staat natuurlijk in het teken van de nieuwe iPads.

Na een aantal weken van radiostilte is het deze week weer tijd voor een goed gevulde podcast. We hebben wat moeten zoeken voor een nieuwe vaste dag in de week en als het even meezit kun je vanaf nu elke woensdag een nieuwe podcast verwachten. 

De afgelopen weken is er weer een hoop gebeurt op het gebied van tablets. Zo heeft Apple deze week de nieuwe iPads gepresenteerd welke we natuurlijk uitvoerig bespreken, en kunnen ook de nieuwe Surface tablets niet ontbreken in onze podcats. Daarnaast kijken we kort naar de mooiste features van Windows 8.1, hebben we een overzicht van de meest interessante nieuwe tablets die we op korte termijn kunnen verwachten, en bespreken we zoals altijd de laatste en komende reviews.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feeddownload de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Reacties

  1. tidde
    25 oktober, 2013 om 9:21

    welkom terug!! in the air talk :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.