Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 met Android 4.4 KitKat krijgt Bluetooth-certificaat

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2013, 13:16 CategorieAndroid

Het kan niet meer lang duren voordat Google de nieuwste versie van Android, Android 4.4 KitKat, officieel presenteert. Na vele geruchten en lekken is vandaag ook de Google Nexus (2013) met Android 4.4 KitKat opgedoken.

Bij de Bluetooth SIG, de organisatie die certificaten voor Bluetooth uitdeelt, is de tweede generatie Google Nexus 7 gespot. In de aanvraag zien we bij de softwareversie ‘KRT14B’ staan, wat staat voor Android 4.4 KitKat. We kunnen hieruit opmaken dat Android 4.4 KitKat zo goed als klaar voor lancering is, mogelijk nieuwe functies op het gebied van Bluetooth krijgt en zeker naar Google’s tweede generatie Nexus 7 komt. De kans is daarbij groot dat ook de eerste generatie Nexus 7 en Nexus 10 toegang tot de update krijgen.

Wanneer Google Android 4.4 KitKat presenteert is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk combineert de internetgigant de lancering van het besturingssysteem met de lancering van de al veelbesproken tweede generatie Nexus 10 tablet en de Nexus 5 smartphone. Ook wat betreft de nieuwe features die we met Android 4.4 kunnen verwachten is nog maar weinig bekend. Google zou in ieder geval kiezen voor een strakker en kleurrijker design. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.