HP brengt Slate 7 Plus Android tablet naar Europa

29 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
HP-tablets-Android

Vorige maand introduceerde HP maar liefst vier nieuwe Android tablets, waarvan twee 7-inch modellen. Er is echter ook een derde 7-inch model dat naar Europa komt; de HP Slate 7 Plus.

HP wil voor ieder budget een tablet beschikbaar stellen en komt daarom met een gevarieerd aanbod. Vorige maand onthulde de fabrikant de Slate 7 HD en de Slate 7 Extreme. Beide tablets zijn uitgerust met een 7-inch ips lcd display en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, maar de Extreme is de krachtigere variant met een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor. Ook beschikt dit model over 2GB aan werkgeheugen, een USB- en HDMI-poort, een microSD-kaartlezer en een stylus die in de behuizing weggestopt kan worden.

De nieuwe Slate 7 Plus lijkt alleen voor Europa bestemd te zijn en is de opvolger van de Slate 7 die begin dit jaar geïntroduceerd werd. Ook deze tablet beschikt over een ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en lijkt qua overige specificaties veel op de eerste generatie Nexus 7. Zo is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen en een Nvida Tegra 3 quadcore-processor.

Reacties (0)