Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP lanceert serie budget Android tablets onder Compaq-naam

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2013, 15:24 CategorieAndroid

HP komt dit jaar met maar liefst vier nieuwe Android tablets naar Nederland, maar ook andere andere kant van de wereld richt HP de pijlen op Android. In China wordt namelijk een serie budget Android tablets onder de Compaq-naam gelanceerd.

HP introduceert in China drie nieuwe Compaq Android tablets. Alle drie de modellen maken gebruik van een Allwinner A31s quadcore-processor met PowerVR SGX544MP2 grafische processor, beschikken over 1GB aan werkgeheugen en 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, draaien op Android 4.2 Jelly Bean en zijn uitgerust met een display variërend van 7-inch tot 8-inch.

De Compaq 7 is een 7-inch tablet met een TN lcd display en een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. De Compaq 7+ is iets aantrekkelijker door het ips lcd display voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid. Het grootste model is de Compaq 8, welke beschikt over een 7.85-inch ips lcd display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels. De tablets verschijnen voorlopig alleen in China voor prijzen vanaf omgerekend 115 euro.

In Nederland kunnen we de komende weken vier Android tablets van HP verwachten, waaronder de 7-inch Slate 7 Plus en Slate 7 Extreme, en de 10-inch Slate 10 HD.

  • Delen:
HP Slate 7 Extreme
Android Jelly Bean (4.2)
HP Slate 10 HD
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.