Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo hint op nieuwe tablets met kickstand en lange batterijduur

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2013, 12:06 CategorieAndroid

Lenovo heeft de afgelopen maanden heel wat nieuwe tablets, convertibles en hybride apparaten gelanceerd, maar het bedrijf heeft nog meer voor ons in petto. Op 30 oktober houdt Lenovo een persbijeenkomst voor de presentatie van nieuwe tablets.

Om ons alvast lekker te maken voor datgene dat komen gaat heeft Lenovo een aantal teasers online gezet met als tagline ‘A Better way’. Het bedrijf verwijst naar andere tablets die reeds op de markt verschenen zijn en geeft aan dat het allemaal beter kan. 

Lenovo heeft in haar eigen forum een aantal teasers geplaatst voor wat we kunnen verwachten. Zo wordt er in een korte video getoond hoe iemand zijn tablet middels magneten en lijm aan de koelkast hangt, en toont een andere video hoe iemand buiten met een tablet werkt door een verlengsnoer uit te rollen. Ook is er een foto te zien waarin een hond dienst doet als standaard voor een tablet.

Uit deze teasers kunnen we opmaken dat Lenovo’s nieuwste tablet of tablets beschikken over een vorm van draadloos opladen of een extreem lange batterijduur, een ingebouwde standaard en wellicht een ingebouwde magneet (mogelijk in een cover) om je tablet aan bijvoorbeeld een koelkast te bevestigen. Mogelijk gaat het om de Lenovo B6000 en B8000 die eerder deze maand lekten. Deze tablets beschikken over een ingebouwde standaard en zouden volgens Lenovo een extreem lange batterijduur hebben.

Voorlopig blijft het afwachten wat Lenovo exact zal aankondigen. Het bedrijf zet in ieder geval vol in op de presentatie, welke gedaan wordt door niemand minder dan Ashton Kutcher.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.