Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G Pad 8.3 vanaf begin november te koop voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2013, 16:42 CategorieAndroid

LG heeft ons lang in spanning gehouden maar vandaag is de prijs van de nieuwe G Pad 8.3 officieel bekendgemaakt. De 8.3-inch tablet is vanaf begin november in Nederland te koop voor 299 euro.

High-end tablet, mid-end prijs

Voor een bedrag van 299 euro krijg je aardig wat interessante specificaties en features waarmee de tablet de concurrentie met verschillende high-end Android tablets en wellicht zelfs de iPad mini aan kan gaan. Zo is de tablet voorzien van een ips lcd idplay met een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draait het geheel op een quadcore Qualcomm Snapdragon 600-processor met een kloksnelheid van 1.7GHz.

LG-G-Pad-8-3-2

Verder is de G Pad 8.3 voorzien van 16GB aan opslaggeheugen en een werkgeheugen van 2GB. Aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera en voor draadloze communicatie heb je beschikking over Bluetooth, Wi-Fi Display en Miracast. Het toestel heeft een minimaal gewicht van 338 gram en behoort met een profiel van 8.3 millimeter tot de dunste tablets op de markt.

Android 4.2 Jelly Bean

De tablet draait op Android 4.2.2 Jelly Bean met daar overheen een eigen schil van LG. De Koreaanse fabrikant heeft aan het uiterlijk en de animaties binnen Android wat kleine zaken aangepast en levert ook een aantal eigen functies en apps mee. Zo kun je door middel van LG’s QPair app je tablet gemakkelijk aan je Android smartphone koppelen en notificaties van de smartphone laten weergeven.

LG G Pad 8.3 kopen

Vanaf begin november ligt de LG G Pad 8.3 in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 299 euro. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de LG G Pad 8.3.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.